O NAMA

Naš tim za savjetovanje kod investicija i vođenje projekata privlačenja bespovratnih sredstava iz EU fondova čine stručnjaci različitog profesionalnog profila, a po potrebi uključujemo i druge stručnjake iz područja financija, prava i ekonomske znanosti iz Rijeke i okolice.

Članovi EU fondovi tima zaduženi za projekte privlačenja bespovratnih sredstava iz programa i EU fondova:


mag Karlo Benas

Karlo Benas, univ. spec. oec.

Po završetku studija psihologije i poslijediplomskog studija iz ekonomije u Rijeci, radi na područjima ljudskih potencijala i marketinga, na radnim mjestima i projektima za državne i javne organizacije te privatna poduzeća. Također, sudjeluje u znanstvenim projektima, provodeći istraživanja i pišući znanstvene radove iz područja marketinga uz objavljivanja na CROMAR kongresu te znanstvenim i stručnim knjigama.


mag simon debenjak

Simon Debenjak, mag. oec.

Magistar ekonomije te stručnjak s višegodišnjim iskustvom stručnog i rukovoditeljskog rada u bankarskom sektoru (SKB banka d.d. Societe Generale, Unicredit banka Slovenije d.d.) te kasnije kao samostalni poduzetnik, na područjima savjetovanja iz financija, programa i natječaja EU fondova, kreditiranja i oblikovanja poslovnih planova za poduzeća i obrte različitih veličina. U više od 6 godina rada na natječajima za EU fondove, uspješno je pripremio više od 100 projekata za subvencije i bespovratna sredstva.


mag Antonia Benas

Antonia Benas, mag. oec.

Po završetku Ekonomskog fakulteta u Rijeci, zapošljava se u računovodstvenom servisu Bali d.o.o. gdje obavlja poslove iz područja računovodstva i financija, kao računovođa, a kasnije i direktor poduzeća.


Veselimo se suradnji s Vama!